• ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
  ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

  Μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα πάγια έξοδά σας και το ενεργειακό σας αποτύπωμα.

 • ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
  ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

  ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

  Ο οικονομικότερος τρόπος Θέρμανσης, Ψύξης και παραγωγης Ζεστού νερού χρήσης.

Smaller Default Larger

Από τι αποτελείτε ένα θερμικό ηλιακό σύστημα

Ένα θερμικό ηλιακό σύστημα για παραγωγή ζεστών νερών χρήσης και θέρμανσης χώρων αποτελείται από ηλιακούς συλλέκτες υψηλής απορρόφησης, δοχείο αποθήκευσης, δίκτυο σωληνώσεων και σύστημα ελέγχου (κυκλοφορητή, δοχείο διαστολής, διαφορικός θερμοστάτης και λοιπά υλικά). 

 

 

Οι ηλιακοί συλλέκτες τοποθετούνται συνήθως στην οροφή του κτιρίου με νότιο προσανατολισμό και κλίση 30ο- 60οως προς τον ορίζοντα, μεγιστοποιώντας με αυτό τον τρόπο το ποσό της ακτινοβολίας που συλλέγεται. 

Στην Ελλάδα με τις υπάρχουσες κλιματολογικές συνθήκες και την μεγάλη ηλιοφάνεια, εγκαθιστώντας ένα θερμικό ηλιακό σύστημα, η χρήση της συμβατικής πηγής ενέργειας περιορίζεται πάρα πολύ. Χρήσιμη θα είναι κατά τη διάρκεια του χειμώνα όπου οι απαιτήσεις σε θέρμανση αυξάνονται πολύ περισσότερο από τις συνήθεις. 

 

 

 

 

Επισκέπτες μας

We have 3 guests and no members online

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Epirus Energy
Αρχ. Μακαρίου 29
Ιωάννινα, Ελλάδα

Τηλ-Phone:
+30 26510 03114

Fax:
+30 26510 31129

E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

Νέα-Ανακοινώσεις

Πρόσκληση για ομιλία απο το Εμπορικό Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων για ομιλία-παρουσίαση με θέμα "Φωτοβολταϊκά-Ενέργεια". Η ομιλία έγινε με επιτυχία στα πλαίσια της Πανηπειρωτικής Έκθεσης Ιωαννίνων 2013.

Η αυτοπαραγωγή είναι πλέον γεγονός

Από τον Ιανουάριο του 2015 τίθεται σε ισχύ το πρόγραμμα αυτοπαραγωγή με φωτοβολταικα γνωστό σε όλο τον κόσμο και ώς net metering. Εγκαθίσταται ένα φωτοβολταϊκό σύστημα, ανα παροχή ΔΕΗ, η παραγωγή του οποίου αφαιρείται από την κατανάλωση του χρήστη. Ο συμψηφισμός με αυτοπαραγωγη γίνεται ετησίως με σύμβαση διάρκειας 25 ετών. Οι αιτήσεις προς τον ΔΕΔΔΗΕ ξεκινούν εντός των επόμενων ημερών.

Πανηπειρωτική 2013

Η Epirus Energy αποδεικνύοντας και έμπρακτα ότι βρίσκεται κοντά στους πελάτες της και μετά την εγκατάσταση, έλαβε μέρος για 3η συνεχόμενη φορά στην 15η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2013». Εκεί παρουσιάστηκαν τα εργαλεία συντήρησης φωτοβολταϊκών συστημάτων που χρησιμοποιούμε και έγινε μια πρώτη προσπάθεια ενημέρωσης για τις μικρές ανεμογεννήτριες.