• ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
  ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

  Μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τα πάγια έξοδά σας και το ενεργειακό σας αποτύπωμα.

 • ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
  ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

  ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

  Ο οικονομικότερος τρόπος Θέρμανσης, Ψύξης και παραγωγης Ζεστού νερού χρήσης.

Smaller Default Larger

Τι είναι η ηλιοθερμία;

Η ηλιοθερμία είναι η μέθοδος με την οποία αξιοποιείται η ηλιακή ενέργεια  για χρήση στην εγκατάσταση θέρμανσης αλλά και για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Περισσότερα: Τι είναι η ηλιοθερμία;

Πλεονεκτήματα της τεχνολογιας

 

 • Εξοικονόμηση καυσίμου
 • Μείωση ρύπων
 • Προστασία του Περιβάλλοντος
 • Μειωμένη συντήρηση
 • Πολύ γρήγορη απόσβεση της επένδυσης
 • Δεν καταργείται το υπάρχον σύστημα θέρμανσης
 • Πολύ μικρές παρεμβάσεις σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις
 • Δυνατότητα μεταφοράς του συστήματος σε άλλο χώρο

 

Που εφαρμόζετε;

Τα ηλιοθερμικά συστήματα βρίσκουν και  εμπορικές εφαρμογές. Απαντώνται πολύ συχνά  σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία, σχολεία , κολυμβητήρια, γυμναστήρια, γήπεδα, καλύπτοντας μεγάλο ποσοστό των ενεργειακών αναγκών αυτών. Επίσης σημαντική εφαρμογή είναι και η θέρμανση του νερού της πισίνας. 

 

 

 

 

Από τι αποτελείτε ένα θερμικό ηλιακό σύστημα

Ένα θερμικό ηλιακό σύστημα για παραγωγή ζεστών νερών χρήσης και θέρμανσης χώρων αποτελείται από ηλιακούς συλλέκτες υψηλής απορρόφησης, δοχείο αποθήκευσης, δίκτυο σωληνώσεων και σύστημα ελέγχου (κυκλοφορητή, δοχείο διαστολής, διαφορικός θερμοστάτης και λοιπά υλικά). 

 

Περισσότερα: Από τι αποτελείτε ένα θερμικό ηλιακό σύστημα

Με συμφέρει;

Μια ηλιοθερμική εγκατάσταση είναι μια επένδυση η οποία είναι συμφέρουσα εάν έχει εκπονηθεί σωστή μελέτη εφαρμογής. Τα έξοδα θέρμανσης και χρήσης ζεστού νερού είναι πάγια γιατί καλύπτουν άμεσες ανάγκες. Το κόστος εγκατάστασης ενός ηλιοθερμικού συστήματος  ποικίλει ανάλογα με το μέγεθος της εγκατάστασης και έτσι και ο χρόνος απόσβεσης της επένδυσης.  Το μεγάλο πλεονέκτημα ενός τέτοιου συστήματος είναι ότι μετά την απόσβεση δεν απαιτείται κανένα κόστος λειτουργίας. Εκμεταλλευόμαστε την δωρεάν ανανεώσιμη πηγή ενέργειας, τον ήλιο.

 

 

 

 

Επισκέπτες μας

We have 3 guests and no members online

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Epirus Energy
Αρχ. Μακαρίου 29
Ιωάννινα, Ελλάδα

Τηλ-Phone:
+30 26510 03114

Fax:
+30 26510 31129

E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

Νέα-Ανακοινώσεις

Η αυτοπαραγωγή είναι πλέον γεγονός

Από τον Ιανουάριο του 2015 τίθεται σε ισχύ το πρόγραμμα αυτοπαραγωγή με φωτοβολταικα γνωστό σε όλο τον κόσμο και ώς net metering. Εγκαθίσταται ένα φωτοβολταϊκό σύστημα, ανα παροχή ΔΕΗ, η παραγωγή του οποίου αφαιρείται από την κατανάλωση του χρήστη. Ο συμψηφισμός με αυτοπαραγωγη γίνεται ετησίως με σύμβαση διάρκειας 25 ετών. Οι αιτήσεις προς τον ΔΕΔΔΗΕ ξεκινούν εντός των επόμενων ημερών.

Πανηπειρωτική 2014

Η Epirus Energy έλαβε μέρος για 4η συνεχόμενη φορά στην ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2014» & «1η ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ- ΨΥΞΗΣ ΚΑΙΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ». Έμφαση σε συτή την έκθεση δόθηκε στα σύγχρονα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας και στα συστήματα ενεργειακής παραγωγής-αυτονομίας.

Παρουσίαση LG Electronics

Με επιτυχία υλοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας σειρας THERMA V και των συστημάτων κεντρικού κλιματισμού MULTI V στα Ιωάννινα στις 24 Σεπτεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Grand Serai. H παρουσίαση εξειδικεύοταν σε Μηχανικούς και Υδραυλικούς, εμβαθύνοντας σε τεχνικά χαρακτηριστικά, διαστασιολόγηση και ρυθμίσεις.

Η Epirus Energy, ως επίσημος διανομέας των προϊόντων LG, συνδιοργάνωσε το σεμινάριο με μεγάλη συμμετοχή.